Graffic akustik design paneler

769 kr. Inkl. moms

Graffic akustik design paneler bygges på 12 mm sort MDF. Som standard og af hygiejniske årsager udføres akustikpanelerne med synlig front ultraviolet hvid-lakerede lameller i farve hvid. Denne overflade muliggør enkelt og let rengøring.

Varen kommer på lager medio 2022

Tilgængelig på restordre

Varenummer Farvet_Akustikpanel Kategori

Beskrivelse

Graffic akustik design paneler bygges på 12 mm sort MDF. Som standard og af hygiejniske årsager udføres akustikpanelerne med synlig front ultraviolet hvidlakerede lameller i farve hvid. Denne overflade muliggør enkelt og let rengøring.

De hvide lameller monteres på 9 mm sort polyester med en lamelbredde på 25 mm x en lamelhøjde på 238 cm. Afstanden mellem lameller er 15 mm.

Graffic designer akustikpanel kan ligeledes udføres med print på synlig front. Ved denne løsning kan man få sit eget unikke foto eller grafiske billede, som samtidig fungerer som en lydabsorberende væg.

Den sorte polyester er primært baseret på upcyclede plastikflasker, og er derfor yderst miljøvenlig. Polyesteren afgiver ikke støv, og er derfor astma,- og allergivenlig. Polyester tåler fugt og er formstabil. Den anvendte polyester er 100 % genanvendelig og er derfor utrolig miljøvenlig.

Hurtig og enkel montage: Sorte skruer medleveres.

Standardbredde på Graffic akustik design paneler: 60 cm.
Standardhøjde på Graffic akustik design paneler: 238 cm.
Tykkelse på Graffic akustik design paneler: 2,1 cm.

Tillæg for print, special finer, stenfiner eller anden special farve.

AB: Fabrik.

 

Yes!

Tusind tak,
for tilmeldingen

Den er vi glade for :-)

Vi vil fremover sende dig nyhedsbrev med nye produkter og tilbud. Du kan selvfølgelig afmelde nyhedsbrevet til hver en tid.